AJÁNDÉKKÁRTYA RENDELÉS

* A "kisadózó vállalkozók tételes adójáról" (KATA) 2022. július 18. napján bevezetett 2022. évi XIII. törvény alapján csak magánszemélyek részére tudunk számlát kiállítani.

Fontos információk ajándékkártya megrendelésekor!

 1. Felhívjuk figyelmét, hogy a "Samsara hangfürdő" ajándékkártya kizárólag annál a kezelőnél használható fel, akinél azt vásárolták, előzetes időpontegyeztetést követően.
 2. Más kezelőnél történő "Samsara hangfürdő" ajándékkártya felhasználás estén 25%-os kezelési költséget számolunk fel az ajándékkártya értékéből.
 3. Az ajándékkártya a kiállító Szolgáltatóval történő egyeztetést követően, Felhasználó kérésére átruházható más személyre/személyekre a felhasználás céljából.
 4. Az ajándékkártyákat a lejárati időn túl nincs módunkban hosszabbítani. Lejárt felhasználói dátumú ajándékkártyát nem fogadunk el, azok nem válthatók be, nem válthatóak vissza!
 5. A lejárati időn belül, Felhasználó kifejezett kérésére vagy a Szolgáltató jogos érdekében az ajándékkártya lejárati ideje meghosszabbítható a Szolgáltatóval és/vagy a Felhasználóval történő előzetes írásos egyeztetést követően.
 6. Az ajándékkártyákra a megrendelést követően 14 napig vonatkozik az elállási jog.
 7. Bármilyen, az ajándékkártyákhoz kapcsolható visszatérítési igénnyel, kizárólag az ajándékkártyát megvásárló személy élhet. A megajándékozott személy/személyek semmilyen visszatérítési vagy elállási joggal nem élhetnek, nem rendelkezhetnek.
 8. Felhasználó tudomásul veszi, és egyben tájékoztatja a megajándékozott személyt/személyeket, hogy az ajándékkártyák beváltásának érdekében a Szolgáltatóval előzetes időpontegyeztetés szükséges.
 9. Felhasználó tudomásul veszi, és egyben tájékoztatja a megajándékozott személyt/személyeket, hogy a "SAMSARA" hangfürdőkre, kizárólag azokon a napokon és időpontokban válthatja be ajándékkártyáját, amikor Szolgáltató rendelkezik helyfoglalással a garábi Szentély területére. Vis maior esetén Szolgáltató más szolgáltatási helyszínen teljesíti az ajándékkártyán igényelt szolgáltatást, értékegyeztetéssel.
 10. Felhasználó tudomásul veszi, és egyben tájékoztatja a megajándékozott személyt/személyeket, hogy Szolgáltatónál a "Samsara hangfürdő" ajándékkártya (tekintettel az esetlegesen hosszabb várakozási időre), legalább 30 nappal megelőzően kezdeményez időpont foglalást Szolgáltatónál.

  Köszönjük az együttműködést!