AJÁNDÉKKÁRTYA RENDELÉS

* A "kisadózó vállalkozók tételes adójáról" (KATA) 2022. július 18. napján bevezetett 2022. évi XIII. törvény alapján csak magánszemélyek részére tudunk számlát kiállítani.

Fontos információk ajándékkártya megrendelésekor!

  1. Az ajándékkártya a kiállító Szolgáltatóval történő egyeztetést követően, Felhasználó kérésére átruházható más személyre/személyekre a felhasználás céljából.
  2. Az ajándékkártyákat a lejárati időn túl nincs módunkban hosszabbítani. Lejárt felhasználói dátumú ajándékkártyát nem fogadunk el, azok nem válthatók be, nem válthatóak vissza!
  3. A lejárati időn belül, Felhasználó kifejezett kérésére vagy a Szolgáltató jogos érdekében az ajándékkártya lejárati ideje meghosszabbítható a Szolgáltatóval és/vagy a Felhasználóval történő előzetes írásos egyeztetést követően.
  4. Az ajándékkártyákra a megrendelést követően 14 napig vonatkozik az elállási jog.
  5. Bármilyen, az ajándékkártyákhoz kapcsolható visszatérítési igénnyel, kizárólag az ajándékkártyát megvásárló személy élhet. A megajándékozott személy/személyek semmilyen visszatérítési vagy elállási joggal nem élhetnek, nem rendelkezhetnek.
  6. Felhasználó tudomásul veszi, és egyben tájékoztatja a megajándékozott személyt/személyeket, hogy az ajándékkártyák beváltásának érdekében a Szolgáltatóval előzetes időpontegyeztetés szükséges.

    Köszönjük az együttműködést!