AKTUÁLIS PROGRAMJAINK

Samsara-ból a Nirvana-ba hangfürdő

2024. július 12. 19:00 óra

2024. augusztus 18. 19:00 óra

Szeretettel fogadunk Budapest szívében, a Spirit Barlangban, egy felemelő hang-utazással, a hangok varázslatos világába.

A helyszín egyedi akusztikája és a résztvevők létszámának limitálása támogatja a hangélmény egyedi, mélyebb megtapasztalását.

Tudatosodhat benned, a léted igaz értelme és ezekben a magasabb tudati perspektívákban lecsendesítheted elmédet, és a változás útjára lépve, közelebb kerülve a valódi önmagadhoz, kívánságokat fogalmazhatsz meg. Két hangterapeuta és zenész együttes munkája sokszorozza meg számodra, az így egyedülállóvá váló hangélményt. A szakrális és tradicionális hangszerek sokaságában szerepet kapnak gongok, sámándob, tradicionális tibeti és kristály hangtálak, kaval, esőbot, óceándob és egyéb különleges hangszerekkel, lélekemelő dalokkal is találkozhatsz.

A Spirit Barlangban annak ellenére, hogy Budapest szívében, a központban található, mégis mintha a városi zajtól távol, az Epreskert őspark és épületegyüttes közvetlen közelében töltődhetsz, egy mesés helyszínen, a hangok tengerében.

Helyszín: Spirit Barlang - 1063 Bp. Szondi u. 78.

Kapunyitás: 18:45

Belépő: 5.500 Ft

Jelentkezés: +36704279398 - as telefonszámon.

A korlátozott létszám miatt, kérlek mielőbb foglald le helyed!

További információk: www.hangtalasok.hu

Szeretettel fogad:
Tóth Zsuzsanna ~ TündérMag ~ www.tundermag-hangterapia.hu
Varga Zsolt www.hangtalterapia.hu

Az eseményen való részvételt 14 éven aluli gyermekeknek nem ajánljuk. A részvételt ezen kívül NEM ajánljuk epilepsziával, skizofréniával, mániás depresszióval, pánikbetegséggel diagnosztizált, vagy vélt pszichiátriai problémákkal küzdőknek, hallucinációkkal küszködő, illetve mentális problémák miatt kezelés alatt állóknak.

#hangfürdő #budapest #samsara #nirvana #hangtál #hangterápia #hangtálterápia #hangtálterápia #tibetihangtál #hangtálkezelés #SpiritBarlang #TóthZsuzsanna #TündérMag #VargaZsolt #hangtalasok #hangtálasok #hangtalasok.hu