AKTUÁLIS PROGRAMJAINK

EREDET - Énekkel kísért, óriás gong-dobos meditatív koncert és hangfürdő

Szeretettel fogadunk Garábon, egy különleges meditatív hangélményen.

Egyedülálló hangfürdőnkön most kiemelkedő szerepet kapnak a hatalmas gongok és óriási gong-dobok, amelyek a szakrális táltosdobok erőit megmozgatva segítik az utazásod a belső szentélyedbe, felébresztve az emlékezést és az eredendő, tiszta Forráshoz való kapcsolódást.

Szíved kapuin belépve, felébredhetsz az illúziók világából, és kapcsolódhatsz tudatod mélyebb rétegeivel. Éld át Te is ezt a varázslatos hangutazást. Tudatosodhat benned, a léted igaz értelme és ezekben a magasabb tudati perspektívákban lecsendesítheted elmédet, és a változás útjára lépve, közelebb kerülve a valódi önmagadhoz, kívánságokat fogalmazhatsz meg.

Két hangterapeuta és zenész együttes munkája sokszorozza meg számodra, az így egyedülállóvá váló hangélményt. A szakrális és tradicionális hangszerek sokaságában szerepet kapnak a hatalmas gongok, gong-dobok, a tradicionális tibeti és kristály hangtálak, kaval, indián-furulya és egyéb különleges hangszerekkel, lélekemelő dalokkal is találkozhatsz. A városi zajtól távol, az Isten tenyere-kilátó közelében töltődhetsz, egy mesés helyszínen, a hangok tengerében.

Helyszín: Mahayana Buddhista Egyház - Shambhala Rendezvénytér

Garáb, Petőfi u. 42. (Budapestről 60-70 perc autóval)

Választható időpontok:

2023. december 21. 14:30

Kapunyitás: Az eseményt megelőzően 15 perccel - Buddhista kert "hangfürdő" bejáratánál (4-es kapu).

Szeretettel várunk!

Tóth Zsuzsanna és Varga Zsolt
+36 70 884 4470

Az eseményen való részvételt 14 éven aluli gyermekeknek nem ajánljuk. A részvételt ezen kívül NEM ajánljuk epilepsziával, skizofréniával, mániás depresszióval, pánikbetegséggel diagnosztizált, vagy vélt pszichiátriai problémákkal küzdőknek, hallucinációkkal küszködő, illetve mentális problémák miatt kezelés alatt állóknak.