AJÁNDÉKKÁRTYA RENDELÉS

Fontos információk ajándékkártya megrendelésekor!

 1. Az itt megrendelt "SAMSARA" hangfürdőre szóló ajándékkártya, kizárólag a honlapot üzemeltető Szolgáltatónál (Tóth Zsuzsanna EV) érvényesíthető, vehető igénybe.
 2. Az ajándékkártya a kiállító Szolgáltatóval történő egyeztetést követően, Felhasználó kérésére átruházható más személyre/személyekre a felhasználás céljából.
 3. Az ajándékkártyákat a lejárati időn túl nincs módunkban hosszabbítani. Lejárt felhasználói dátumú ajándékkártyát nem fogadunk el, azok nem válthatók be!
 4. A lejárati időn belül, Felhasználó kifejezett kérésére, az ajándékkártya lejárati ideje meghosszabbítható a Szolgáltatóval történő előzetes írásos egyeztetést követően.
 5. Az ajándékkártyákra a megrendelést követően 14 napig vonatkozik az elállási jog. A 14 napon túli, de még a lejárati időn belüli visszatérítési igény esetén Szolgáltató 10% szolgáltatási díjat, valamint 10% adminisztrációs díjat számol fel Felhasználónak az ajándékkártya kiállításáért és kiküldéséért. Ebben az esetben Szolgáltató, az összességében 20%-al csökkentett vételárat téríti meg Felhasználó részére.
 6. Bármilyen, az ajándékkártyákhoz kapcsolható visszatérítési igénnyel, kizárólag az ajándékkártyát megvásárló személy élhet. A megajándékozott személy/személyek semmilyen visszatérítési vagy elállási joggal nem élhetnek, nem rendelkezhetnek.
 7. Felhasználó tudomásul veszi, és egyben tájékoztatja a megajándékozott személyt/személyeket, hogy az ajándékkártyák beváltásának érdekében a Szolgáltatóval előzetes időpontegyeztetés szükséges.
 8. Felhasználó tudomásul veszi, és egyben tájékoztatja a megajándékozott személyt/személyeket, hogy az egyéni, vagy páros zártkörű "SAMSARA" hangfürdőkre, kizárólag hétköznaponként van lehetőség és kizárólag azokon a napokon, amikor Szolgáltató rendelkezik helyfoglalással a Szentély területére.
 9. Felhasználó tudomásul veszi, és egyben tájékoztatja a megajándékozott személyt/személyeket, hogy egyéni, vagy páros zártkörű "SAMSARA" hangfürdőkre hétvégenként kizárólag csak a nagyon korai (reggel 07:00 – 09:30 óra) között, vagy a nagyon késő esti (este 19:30 – 22:00 óra) közötti idősávban van csak mód és kizárólag azokon a napokon, amikor Szolgáltató rendelkezik helyfoglalással a Szentély területére.
 10. Felhasználó tudomásul veszi, és egyben tájékoztatja a megajándékozott személyt/személyeket, hogy Szolgáltatónál egyéni, vagy páros zártkörű "SAMSARA" hangfürdőkre, (tekintettel az esetlegesen hosszabb várakozási időre), legalább 30 nappal megelőzően kezdeményez időpont foglalást Szolgáltatónál.
  Köszönjük a megértést!